Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Glöd eller levebröd – Om att finna sitt syfte och sin motivation.

  Startdatum: 2121-05-06

  Slutdatum: 2121-05-06

  Tid: 10:00:00 - 10:45:00


  Webinar med Linus Jonkman. Arrangör Rolf.

  Som en del i vår satsning på inspirerande digitala event kommer nu det andra för året. Denna gång bjuder vi på en mycket illustrerande och rolig föreläsning av organisationsutvecklaren och författaren Linus Jonkman.

  Föreläsningen bygger både på forskning om motivation men också roliga och målande exempel på mer eller mindre framgångsrik företagskultur.

  Föreläsningen förklarar varför verksamheter präglade av medmänsklighet och en stark kultur är mer framgångsrika än de som bara har en produkt. Färsk vetenskap varvas med humor till en berättelse om hur en organisation kan göra denna resa och hur var och en kan frigöra den enorma kraft som inte “sitter i väggarna” utan i människors huvuden.
  Föreläsningen innehåller Linus egna illustrationer och är en hyllning till människans inneboende drivkrafter, men också en påminnelse om vårt behov av ett syfte för att väcka dem”

  Du kommer även få se hur Rolf kan hjälpa er organisation att på ett konkret sätt arbeta med er företagskultur.

  Säkra din plats och anmäl dig redan idag. Mer information och anmälan på Rolf.se.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra