Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Green Economy Skills – Hur påverkar klimatomställningen arbetsmarknaden?

  Startdatum: 2121-03-11

  Slutdatum: 2121-03-11

  Tid: 10:00:00 - 11:00:00


  Adecco bjuder in till webinarium om hur klimatomställningen påverkar arbetsmarknaden och hur du säkrar ditt företags kompetens för att lyckas ställa om.

  Detta webinar leds av Johanna Hallander, Head of Change, som driver hållbarhetsfrågor på Adecco Group i Sverige. Under webinaret berättar Johanna vad en grön omställning innebär, hur det påverkar arbetsmarknaden, trycket på ökat klimatledarskap, tillgången på kompetens och vikten av att inkludera kompetens i er hållbarhetsstrategi.

  Just nu pågår en grön kapplöpning världen över och det handlar inte bara om politiska beslut och klimatavtal. Även företag arbetar nu hårt för att driva klimatomställning och för att denna omställning ska kunna ske krävs nya kompetenser och strategier.

  Johanna kommer att tala om hur och vad du bör fokusera på för att lyckas ställa om. Hon har även bjudit in gäster till ett panelsamtal där ämnen såsom tidigare transformationer på arbetsmarknaden och klimatledarskap diskuteras.

  Mer information och anmälan på Adeccos hemsida.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra