Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Hållbarhetsfrukost med Hälsoperspektiv

  Startdatum: 2121-05-20

  Slutdatum: 2121-05-20

  Tid: 08:00:00 - 09:00:00


  Hur bidrar personalens välmående till vinster för både miljön och företaget? Vi ser på hållbarhet från ett hälsoperspektiv tillsammans med CreaForm Hälsopraktik och transport- och logistikföretaget Mantum.

  Hälsoperspektiv för att skillnad och göra skillnad
  Har du också funderat över hur får vi ner sjukfrånvaron och ökar produktiviteten på arbetsplatsen? Då är du inte ensam! Faktum är att båda kan förbättras genom att adressera en annan form av ohälsa, nämligen den mer subtila och förtäckta ohälsa som finns på arbetet och som därför inte märks av i sjukfrånvarostatistiken. Denna dolda ohälsonärvaro eller sjuknärvaro är den i särklass mest kostsamma formen av ohälsa – både med avseende på andelen drabbad personal och vad gäller produktivitetsförlusterna.

  Läs mer och anmäl dig på den här länken 

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra