Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Hållbart företagande och styrelsens roll

  Startdatum: 2121-05-26

  Slutdatum: 2121-05-26

  Tid: 07:45:00 - 09:00:00


  Hur är hållbarhet på agendan i er styrelse? Hur ser styrelsens omvärldsspaning ut? Vilka nya krav kommer storbolagen att ställa på sina underleverantörer?

  Hållbart företagande blir allt viktigare också för mindre bolag, inte minst inom klimat. Fördelarna med att vara aktiv överväger riskerna att inte agera.

  EU har ny lagstiftning inom hållbarhet och gröna investeringar på gång som kommer att påverka nästan alla svenska bolag, oavsett storlek.

  På frukostmötet med Esam tar vi upp detta och andra frågor relevanta för hur styrelsen och ledning kan hantera klimat- och hållbarhetsutmaningarna på ett affärsmässigt och framgångsrikt sätt. Seminariet riktas särskilt till mindre och medelstora bolag.

  Föreläsare: Maria Blechingberg och Björn Dahlberg, Esam

  Datum och tid: Onsdag 26 maj , kl. 07:45-09:00

  Anmäl dig här:

  StyrelseAkademien sprider strategisk kunskap om fördelarna med ett aktivt styrelsearbete som medför dels mindre risker för företaget och ledamöterna, dels lönsammare och mer värdefulla företag.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra