Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Impact Jobs – Community Meetup

  Startdatum: 2020-12-09

  Slutdatum: 2020-12-09

  Tid: 19:30:00 - 20:30:00


  Vill du jobba med något mer hållbart och meningsfullt men vet inte riktigt hur du ska börja? Känner du dig ensam i ditt jobbsökande?
  Att leta jobb är tufft. Du är plötsligt utan sammanhang och ibland kan det kännas som ingen hjälp är i sikte. Men vi finns här!
  Låt oss ta Impact Jobs till nästa nivå av community! Låt oss träffas digitalt på ett avslappnat sätt med syfte att ge hjälp och få stöd.
  Varmt välkomna ska ni alla vara till Impact Jobs Sveriges första COMMUNITY MEETUP.
  Ta med dig din månads största utmaning och främsta framgång när det gäller jobbletande/finnande eller en undran över en hållbar karriär överlag och dela med dig. Vi kommer att prata om våra angelägenheter med personer som också strävar efter en hållbar karriär.
  Kanske hittar du någon som sitter precis i samma båt eller som kan hjälpa dig? Kanske du hittar dig själv i ett sammanghang du har längtat efter? Kanske du kan hjälpa någon annan?
  Eventet kommer att vara GRATIS och ske på svenska MED deltagarnas VIDEO och LJUD på. Vid ett högt deltagarantal kommer ni att delas in i breakout rooms med ca 5 personer i vardera.
  Deltagarlistan kommer att vara begränsad så se till att skaffa din KOSTNADSFRIA biljett i tid!
  Mer information och länk till anmälan i Facebook-eventet.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra