Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Karriärworkshop: bli framtidens biståndskommunikatör

  Startdatum: 2121-03-23

  Slutdatum: 2121-03-23

  Tid: 16:00:00 - 18:00:00


  Globalportalen och LSU anordnar den 23 mars kl 16-18 en workshop om hur det är att arbeta med kommunikation på en människorättsorganisation.

  Hur är det att jobba med kommunikation på en människorättsorganisation? Hur väcker vi känslor och engagemang utan att reproducera stereotypa uppfattningar om människor? Vad är experternas tips till dig som vill jobba med de här frågorna i framtiden?

  Drömmer du om att jobba med kommunikation och mänskliga rättigheter? Globalportalen och LSU bjuder in erfarna kommunikatörer från tre av Sveriges största biståndsorganisationer för att prata om hur de jobbar, vilka etiska dilemman de möter i sitt arbete och hur de ser på framtidens kommunikation!

  Den här interaktiva workshopen riktar sig till dig som är student eller i början av ditt arbetsliv. Du kommer få en inblick i hur det är att jobba med kommunikation på en människorättsorganisation och möjlighet att knyta kontakter och diskutera tillsammans med kommunikatörer från Amnesty International Sverige, Kvinna till Kvinna och Plan International Sverige.

  Workshopen avslutas med att de inbjudna gästerna delar med sig av sina bästa karriärtips för kommunikatörer och du får chansen att ställa frågor!

  Mer information och anmälan på Globalportalens hemsida.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra