Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Klimatmål post-Corona: Beteenden förändrad, klimatkrisen består

  Startdatum: 2020-10-08

  Slutdatum: 2020-10-08

  Tid: 14:00:00 - 15:00:00


  Rådande pandemi har i många fall inneburit en omställning till hemarbete och digitala möten. Hur kan organisationer dra nytta av dessa lärdomar, och även fortsatt ha låga utsläpp relaterade till resande, när livet återgår till det normala?

  Genom att använda metodiken från CERO (Climate and Economic Research in Organisations) identifieras sätt att nå klimatmål som tidigare verkade ouppnåeliga. Det är en vetenskapsbaserad metod, utvecklad på KTH, som sedan starten har hjälpt över 100 större organisationer i Sverige att resa mer hållbart. På höstens första ZeroMission Forum berättar våra gäster om CERO-metoden och hur den kan användas.

   

  Markus Robért, forskare och grundare av CERO, om hur återgången till livet efter coronaviruset kan göras på ett så klimatsmart sätt som möjligt.

   

  Åke Lindström, City Development Director i Kista, kring hur CERO-metodiken kan appliceras i praktiken ur ett stadsplaneringsperspektiv och företagsledningsnivå.

   

  Stefan Haslum, försäljningschef, Adestia, beskriver hur CERO-metodiken tillämpas för att kartlägga behov inom företag.

   

  ZeroMission Forum är en seminarieserie som riktar sig till företag och organisationer som vill vara en del i klimatomställningen. Välkommen att lära dig mer!

   

  Anmäl dig genom att registrera dig här!

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra