Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng

  Konkreta visioner för en hållbar ekonomi – samtal med Rebecka Le Moine

  Startdatum: 2121-11-18

  Slutdatum: 2121-11-18

  Tid: 19:00:00 - 20:00:00


  Evenemanget kommer livestreamas på fältbiologernas Facebook-sida: https://www.facebook.com/faltbiologerna

  Scenario 2030 och Fältbiologerna bjuder in till en seminarieserie som syftar till att flytta fram det offentliga samtalet kring hur visionärt vi vågar tala om framtiden. Vi vill för en stund flytta fokus från kortsiktig krispolitik till tankar om de samhällen som skulle kunna formas ur de ekologiska och sociala kriser som vi ser idag. Samhällen vi längtar till. Därför bjuder vi in personer med mod att tänka visionärt för att föra samtal med dem kring hur vi på konkreta sätt kan lösa samarbete om resurser, beslut om produktion och hushållande av resurser. Vi vill utforska och skapa bilder av hur verklig hållbarhet och demokrati på djupet skulle kunna se ut.

  Den 18 november kl 19-20 träffar vi Rebecka Le Moine, riksdagsledamot och talesperson för biologisk mångfald för Miljöpartiet. Med i samtalet finns också Tilda Wulff från Scenario 2030, Leo Rudberg ordförande i Fältbiologerna samt Anders Nilsson som moderator.

  Scenario 2030 är ett arvsfondsprojekt som möter ungas vilja att förstå hur ekonomin och samhället ser ut idag och skapar plats för att visionera kring hur socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbara samhällen kan se ut i praktiken i framtiden. Mer info om projektet: www.scenario2030.se.

  Fältbiologerna är Sveriges största ideella förening för natur- och miljöintresserade unga. Fältbiologerna är både ute i naturen och inne i miljödebatten. Vi är Naturskyddsföreningens fristående ungdomsförbund och är en oberoende, ideell förening som verkar för ökad kunskap om naturen, ett hållbart samhälle, global rättvisa och god miljö.

  www.faltbiologerna.se

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   Hej SMB-läsare!
   Vill du hjälpa oss nå 10 000 följare på instagram?

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra