Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Konsumera hållbart i butiken -Ska det vara så svårt?

  Startdatum: 2121-06-03

  Slutdatum: 2121-06-03

  Tid: 16:00:00 - 17:00:00


  Webbinarium med energi- och klimatrådgivarna som gästas av Ahmed Al-Qassam från Friluftsfrämjandet som 2017 utsågs han till en av Sveriges 101 miljömäktigaste personer.
  Många är mer eller mindre medvetna om den påverkan som sin konsumtion har men har svårt att ersätta den med något mer hållbart beteende. Under webbinariet får du konkreta tips och råd på hur du kan konsumera mer klimatsmart i butiken.
  Under frågestunden gästas vi av Gunilla Andersson Malmö stad, som arbetar med statistik över konsumtionsbaserade utsläpp.
  Webbinariet är en del av en webbinarieserie som genomförs av energi- och klimatrådgivarna i Burlöv, Malmö, Kävlinge, Lomma, Lund, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg och Vellinge.
  När: Torsdagen den 3 juni, 16.00
  Var: Webbinariet sänds live via facebook.com/ekrskane/live
  Anmälan: Ingen föranmälan krävs men klicka gärna i *intresserad* eller *kommer* på facebook-eventet.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra