Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Kurs i Hållbar affärsutveckling

  Startdatum: 2121-03-10

  Slutdatum: 2121-03-10

  Tid: 09:00:00 - 10:30:00


  Handelskammaren Värmland bjuder in till en utbildning som ger dig ökad insikt om hur ditt företag kan arbeta med hållbarhet för att stärka er affär och konkurrenskraft, samt om vad som driver på den utvecklingen.

  Du kommer få konkreta verktyg som hjälper dig att börja integrera hållbarhetsaspekterna i den egna verksamheten och vidareutveckla affärsmodellen, för att därigenom skapa förutsättningar för ökad lönsamhet.

  Utbildningen ger dig även kunskap om hur ni kan kommunicera kring ert hållbarhetsarbete. Du får möjlighet att fundera över var din verksamhet har störst påverkan och därigenom också störst möjlighet att göra en positiv skillnad och särskilja er från era konkurrenter.

  Utbildningen vänder sig till dig som är VD eller ingår i en ledningsgrupp, egenföretagare, ansvarig för kvalitets- och miljöfrågor, ansvarig för affärsutveckling och marknadsföring samt till dig som på ett eller annat sätt är involverad i strategiska verksamhetsbeslut.

  Kursen har tre träffar och anmälan är senast 3 mars. Mer information om kursen, kostnad och anmälan finns på Handelskammaren Värmlands hemsida.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra