Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Lansering: En ny klimatagenda för Sverige

  Startdatum: 2121-03-26

  Slutdatum: 2121-03-26

  Tid: 09:30:00 - 11:00:00


  Tankesmedjan Global Utmaning bjuder in dig till lanseringen av en ny helhetsbild av Sveriges väg till nettonollutsläpp! Vi visar att klimatmålen är inom räckhåll om vi prioriterar rätt i brytpunkten vi står i just nu.

  Klimatagendan kan nu presentera en helhetsbild av hur Sverige kan nå nettonollutsläpp till 2045 – en bild som saknas i regeringens klimatpolitiska handlingsplan. Vi befinner oss i ett kritiskt läge som kräver transformation av stora system.

  Talare och panellister är:

  Kristina Persson, Anders Wijkman, Tove Ahlström, Per Klevnäs, Eva Alfredsson, Johan Kuylenstierna, Svante Axelsson, Marlene Burwick, Magnus Ek, Jessica Rozencrantz och samtalet modereras av vår ordförande Catarina Rolfsdotter-Jansson,

  Välkommen till ett samtal mellan forskning och politik om hur vi river hindren för Sveriges klimatomställning. Mer information och anmälan på hemsidan.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra