(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.

Men vad ska jag äta då? fördjupningskurs om Mat & Miljö

Startdatum: 2020-11-23

Slutdatum: 2020-11-23

Tid: 15:00:00 - 16:30:00


Under tre veckor, med start den 23 november håller Studiefrämjandet i en fördjupningskurs om matens dimensioner, en fristående fortsättning på kursen ”Konsumtion, Miljö och Klimat”. Kursen består av sju teman:
• Maten och klimatet
• Räkna med miljö
• Matsvinn
• Miljö och etik
• Biologisk mångfald
• Ekologiskt är logiskt
• Kemikalier på tallriken

Första veckan består av inläsning av föreläsningsmaterialet, andra veckan att utföra den skriftliga uppgiften och den tredje veckan av att läsa och diskutera varandras texter i forumet. Under hela kursens gång kan ni diskutera med varandra och ställa frågor till kurshandledaren.

Kostnad: 349 kronor

OBS! All aktivitet sker på distans.

Mer information och länk till anmälan i Facebook-eventet eller på Studiefrämjandets hemsida.

Tipsa!

Tipsa oss

Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.





    SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

    Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

    Läs vad vi vill göra
    Du kan nu spara nyheter!

    Lägg till något för att läsa senare eller att kunna återkomma till.

    OBS! De sparas endast i den här webbläsaren.