Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Mistra Carbon Exit – Koldioxidneutral infrastruktur – är det möjligt?

  Startdatum: 2121-03-17

  Slutdatum: 2121-03-17

  Tid: 08:00:00 - 09:00:00


  Välkommen att ta del av slutrapporteringen från första fasen av det klimatpolitiska forskningsprogrammet Mistra Carbon Exit. Under fyra frukostwebbinarier presenterars och diskuterars tekniska färdplaner och politisk styrning för nettonollutsläpp.

  Från produktion av basmaterial till färdig väg. Vi presenterar vår senaste forskning över åtgärder för att minska klimatpåverkan längs värdekedjorna för infrastruktur och dess koppling till energisystemet.

  Kommer energin räcka till elektrifiering av industrin? Hur kan vi implementera redan tillgängliga åtgärder samtidigt som vi samtidigt måste planera för genomförande av mer transformativa åtgärder på längre sikt?

  Webbinarierna är kostnadsfria, de sänds live och går även att se i efterhand.

  Mer information och anmälan på IVL:s hemsida.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra