Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Nya vägar till innovativa välfärdslösningar – om offentlig samverkan med sociala företag

  Startdatum: 2121-03-24

  Slutdatum: 2121-03-24

  Tid: 13:00:00 - 14:00:00


  Social innovation i teori och praktik

  Att hitta nya och innovativa sätt att utveckla framgångsrika välfärdslösningar på komplexa samhällsproblem är en viktig uppgift för landets kommuner och regioner. I den omvandling av samhällsstrukturer som vi befinner oss i kan sociala företag visa på nya möjligheter, innovativa arbetsformer och lösningar i samhället. Sveriges kommuner och regioner (SKR) tog under 2020 fram handboken Ny väg till innovativa välfärdslösningarsom lyfter konkreta exempel på hur framgångsrik samverkan kan etableras mellan offentlig verksamhet och sociala företag.

  Under detta webbinarium får vi ta del av det som lyfts fram i handboken och ett par exempel i den. Det öppnar också upp för ett samtal med olika perspektiv på hur effektiv samverkan kommer till stånd och hur framgångsrika samverkansmodeller kan spridas över landet.

  Vi välkomnar deltagare från såväl offentlig som privat sektor samt idéburna och ideella organisationer med intresse för offentlig samverkan med sociala företag.

  Arrangörer: Mötesplats Social Innovation, Örebro universitet, Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) med finansiering av Vinnova.

  Mer information och anmälan på Mötesplats Social Innovations hemsida.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra