Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Nytt steg i karriären – våga förändra eller inte?

  Startdatum: 2020-11-06

  Slutdatum: 2020-11-06

  Tid: 12:00:00 - 12:45:00


  Sveriges Ingenjörer bjuder in till en föreläsning gällande om att ta beslut gällande ett nytt steg i karriären. Föreläsningen är den 6 nov kl 12.00-12.45 och anmälan sker på Sveriges ingenjörers hemsida.

  Kanske har de här månaderna givit tid och möjlighet till några funderingar kring vad som är viktigt, vad du vill hålla på med och om det är dags att ta ett nytt steg i yrkeslivet för att få göra mer av det du vill. Eller för att du måste. Det finns förstås både risker och möjligheter med att lämna det du har för något nytt.

  Vi fattar ibland fel beslut på grund av vår olust kring osäkerhetskänslor. Det gör att våra karriärbeslut kan gå för snabbt, fattas på fler grunder, blir för kortsiktiga eller inte fattas alls. Webbinariet hjälper dig få syn på några vanliga beslutsfällor och ger dig ökade kunskaper om hur du kan tänka inför en eventuell förändring.

  • Att utvecklas som vuxen
  • Karriär och karriärutveckling – vad är det egentligen?
  • Hur vet jag att är dags att ta ett nytt steg?
  • Att ha riktning och mål eller inte – det är frågan
  • Våga förändra – och kanske misslyckas
  • Några fällor och tankevurpor att se upp med
  • Ett par beslutshjälpmedel för att sortera tankarna
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra