Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  OMTÄNK, OMTAG, OMTANKE – social innovation i pandemin spår

  Startdatum: 2121-04-13

  Slutdatum: 2121-04-13

  Tid: 11:30:00 - 13:00:00


  Välkommen till Social Innovation i norrs digitala uppvärmning inför höstens konferens på temat OMTÄNK, OMTAG, OMTANKE – social innovation i pandemins spår.
  Coronapandemin har både inneburit nya utmaningar och förstärkt andra som redan fanns. Det kräver att vi tänker om och tar nya tag för att med omtanke om varandra fortfarande kunna bidra till sociala innovationer för ett hållbart samhälle. Men hur gör vi det på bästa sätt? Det är temat för femte upplagan av konferensen Social Innovation i Norr 2021 när vi möts på det sätt som är möjligt den 27 oktober (på plats i Skellefteå, digitalt eller både och).
  Men än är hösten långt borta och vi vill gärna ses innan dess. Därför bjuder vi in till en digital uppvärmning den 13 april kl. 11.30–13.00. Här får du ta del av spännande smakprov på forskning i samverkan.
  Mer information och anmälan på konferensens hemsida socialinnovationinorr.se.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra