Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Öppet möte med Klimatriksdagen: Professor Staffan Laestadius

  Startdatum: 2121-05-11

  Slutdatum: 2121-05-11

  Tid: 18:00:00 - 19:00:00


  Klimatriksdagen anordnar under våren 2021 tre zoom-möten om hur ekonomiska och andra styrmedel kan främja rättvis klimatomställning.
  Serien kompletterar vår akutplan för klimatet genom fördjupad kunskap om ekonomiska styrmedel och ekonomiska överväganden så vi kan utforma huvuddragen i en ekonomisk verktygslåda inför KR2022 och valet 2022.
  Det tredje öppna zoom-mötet är med professor Staffan Laestadius som föreläser och svarar på frågor tisdagen den 11 maj kl. 18.00-19.00.
  Staffan talar utifrån sina böcker ”Klimatet och omställningen” samt (nyutkomna) ”En strimma av hopp”. Han pekar på nödvändigheten av snabb omställning, ett paradigmskifte med en ny inriktning på de samhällen och den teknikutveckling som hittills ofta skadat planeten. Staffan skissar upp en ny svensk modell, ett helhetsgrepp för snabb och rättvis omställning mot ett post-fossilt samhälle.
  Alla möten är öppna för medlemmar och intresserade! Mer information och anmälningslänk i Facebook-eventet.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra