Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Är jämställdhet nyckeln till snabb tillväxt?

  Startdatum: 2121-05-21

  Slutdatum: 2121-05-21

  Tid: 13:00:00 - 14:00:00


  Alla nystartade bolag drömmer väl om att göra den där otroliga tillväxtresan, att öka explosionsartat och att ta över världen. Men hur gör man egentligen? Vad är viktigt att tänka på redan i ett tidigt skede? Och är jämställdhet verkligen en av dessa?

  Ett företag som lyckats med tillväxten är teknikbolaget TFIP, som sett sin omsättning öka med 50% varje år sedan start. De identifierar själva att en av de stora bidragande delarna till detta är just deras tydliga och uttalade fokus på jämställdhet.

  Julia Strandberg, Marknads- och Kommunikationschef på TFIP, gästar oss för att berätta om hur deras tillväxtresa gått till, och delar med sig av sin bästa tips för att lyckas skapa en mer jämställd organisation.

  Vi kommer bland annat att prata om:

  • Värdet och utmaningarna med ett heterogent team
  • Vikten av att få in jämställdhetstänket ur ett perspektiv av affärsnytta
  • Varför tillväxt är minst lika mycket en intern resa som en extern

  Mer information och anmälan på Alvas hemsida.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra