← Tipsa oss!
Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.

Så blir du cirkulent

Typ: Utbildning

Datum mån 28 sep 2020

Plats: Digitalt


Arrangör: Medveten Konsumtion

Som ett komplement till våra två populära existerande distansutbildningar – “Konsumtion, miljö & klimat”, samt “Men vad ska jag äta då?” som vi har tillsammans med Studiefrämjandet släpper vi nu en tredje distansutbildning som vi kallar “Så blir du en cirkulent – framtidens hållbara konsument”!

Tanken är att utbildningen på ett flexibelt och interaktivt sätt ska ge deltagarna ökade kunskaper om konsumtionens effekter på miljö, hur vi kan främja skiftet till en cirkulär ekonomi, vad prylsvinn är, hur man kan tänka för att bli en cirkulent, samt inspiration och verktyg för att ändra sina konsumtionsmönster. Kursen ges helt på distans och löper över 8 veckor med start hösten 2020.

Kursansvarig är Jonna Elofsson Bjesse

OBS! All aktivitet sker på distans.

Anmälningsavgiften är 349 kronor. Inga fler kostnader tillkommer.

Tipsa!

Tipsa oss

Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

Läs vad vi vill göra