Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Smart och effektfullt lärande för dig

  Startdatum: 2121-02-12

  Slutdatum: 2121-02-12

  Tid: 12:00:00 - 13:00:00


  https://www.facebook.com/events/454900782184682?active_tab=aboutMöjligheterna till smart kompetensutveckling och lärande har fullständigt exploderat de senaste 10 åren. Men vilka är de smartaste sätten som stärker dig i din nuvarande yrkesroll, och nästa?
  Detta får du veta på denna digitala lunchföreläsning med Pär Lager, en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Webbinariet är gratis och öppet för alla intresserade, men anmälan krävs.
  Webbinariet är en del av Akademikerveckan, där Sacoförbunden kraftsamlar för att prata jobbfrågor som är viktiga för Sveriges akademiker.
  Missa inte veckans andra föreläsning: Lära att lära – din viktigaste förmåga – tisdagen, 9 februari, kl. 12-13: https://www.saco.se/…/akademikerveckan-lara-att-lara…/
  Läs mer och anmäl dig till båda webbinarierna här: www.saco.se/akademikerveckan/anmalan
  Länk till sändningen mejlas ut en dag innan webbinariet.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra