Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng

  Startup Day 2021

  Startdatum: 2121-11-19

  Slutdatum: 2121-11-19

  Tid: 09:30:00 - 15:00:00


  Efter 2019 års stora succé är vi äntligen tillbaka med Startup Day! Varmt välkommen till Trollhättan den 19 november för att lyssna till innovativa idéer och västsvenska succéer. På talarlistan syns bl.a. Stefanie Najafi och Jenny Johansson från startupbolaget Eyescanner som med hjälp av AI skapar nya möjligheter för drogtestning. Patrik Zayas från Wavr Tech vars teknik ger smarta plagg en helt ny innebörd. Claes Fredriksson från Liquid Wind som vill rädda världen med hjälp av ett nytt förnybart bränsle för storskalig produktion.
  Talarlistan uppdateras löpande! Varmt välkommen att knipa din plats nu!
  Eventet är kostnadsfritt!
  Anmäl dig på
  https://tech-inwest-sweden.confetti.events/startup-day
  Tid: 09.30 – 15.00 med efterföljande afterwork
  Plats: Innovatum Science Center, Trollhättan
  Som deltagare får du:
  • Ta del av personliga berättelser, lärdomar och framgångstips av framstående entreprenörer som startade resan här – i vår del av Västsverige!
  • Höra morgondagens entreprenörer pitcha på scen när finalen i affärsidétävlingen Innovatum Science Park Startup Challenge avgörs!
  • Mingellunch och nätverksmöjligheter med startups, investerare, näringsliv och beslutsfattare
  • Träffa ett gäng spännande startups från vår inkubator både under mingel och i utställningsyta
  • Framtidsspaningar
  • Summering och highlights från TechInWest Sweden
  • Sist men inte minst hänger vi av oss kavajerna och avrundar med en skön After work på Cafe Nova.
  För vem?
  Startup Day riktar sig till dig som har ett intresse av innovation och företagande och vill inspireras av västsvenska framgångssagor. Kanske driver du eller jobbar för en startup, är investerare, student eller driver företag? Med varm hand välkomnar vi också beslutsfattare och dig inom offentlig sektor som ser vikten av att satsa på företagsfrämjande arbete!
  En del av Tech InWest Sweden
  Where today’s industry meets the technology of tomorrow
  Startup Day är en del av Tech InWest Sweden – årets stora tillväxtevent inom industriell teknik! Den 16-19 november samlar vi talanger, företag, investerare och offentliga aktörer som vill driva affärer, innovation och skapa hållbar tillväxt med hjälp av ny teknik och nya metoder. Veckan bjuder på ett smörgåsbord av event och arrangeras i samverkan mellan Innovatum Science Park, Trollhättans stad, Högskolan Väst, IUC Väst och Energikontor Väst.
  Ta del av hela programmet på www.techinwestsweden.com
  Facebook link: https://fb.me/e/3VAQ7MOpp
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   Hej SMB-läsare!
   Vill du hjälpa oss nå 10 000 följare på instagram?

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra