Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Vad är biologisk mångfald och varför är den viktig?

  Startdatum: 2121-08-11

  Slutdatum: 2121-08-11

  Tid: 09:00:00 - 10:00:00


  Arrangörer: Centrum för hav och samhälle, Göteborgs universitet, Västerhavsveckan och Gothenburg Global Biodiversity Centre.

  Visste du att människans exploatering av arter, land- och kustområden nu gör att jorden är på väg in i ett sjätte massutdöende? Under den här föreläsningen diskuteras vad begreppet biologisk mångfald betyder och varför den biologiska mångfalden i havet är livsviktigt för oss människor.
  FÖRELÄSARE
  Lars Gamfeldt är universitetslektor i marin ekologi på Göteborgs universitet. Han forskar på orsaker och konsekvenser av förändringar i den biologiska mångfalden. Lars Gamfeldt har främst havet som forskningsområde och undervisar på flera universitetskurser om biologisk mångfald.
  OM FÖRELÄSNINGEN
  Efter föreläsningen kommer du kunna ställa frågor till Lars Gamfeldt.
  Mer information om föreläsningen i Facebook-eventet.
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra