Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
(Tryck ENTER för fler alternativ)
Sökförslag:
  Stäng

  Workshop – Hur ser en hållbar framtid ut? Hur når vi dit?

  Startdatum: 2121-02-02

  Slutdatum: 2121-02-02

  Tid: 17:30:00 - 20:00:00


  Vilken framtid vill du leva i? Hur gör vi för att nå dit? Välkommen på en workshop med temat framtidsvisioner tillsammans med FutureVisions.earth, Scenario 2030 och Klimatprata. Under träffen kommer vi att genom olika övningar utforska våra framtidsvisioner och möjliga sätt för att förverkliga dem!

  När: 2 februari kl 17.30- 20.00
  Var: På zoom
  Arrangör: FutureVisions.earth, Scenario 2030, Klimatprata
  För vem? Workshopen är i första hand för dig som är mellan 15-25 år. Äldre deltagare är välkomna att anmäla sig och kan få delta i mån av plats och beroende på hur många som anmäler sig från målgruppen.

  Under workshopen kommer arrangörerna att genomföra varsin övning där vi tränar oss på att visualisera, formulera eller skapa de hållbara samhällen vi vill. Workshopen är praktisk och syftet är att ge deltagarna verktyg för tänka, uttrycka och arbeta mer med (positiva och hoppfulla) framtidsvisioner där planetens gränser respekteras och har en självklar plats.

  Om du får idéer och inspiration efter workshopen är du välkommen att delta i FutureVisions.earth skrivprojekt om framtidsvisioner. Sista dagen att skicka in din novell eller dikt är 14 februari. Projektet är för dig som är 15-25 år. Efter anmälan kommer de bästa bidragen att väljas ut till en publikation. Läs mer om skrivprojektet här: https://futurevisions.earth/

  Du är också hjärtligt välkommen att fortsätta delta i Scenario 2030s workshopserie om framtidsvisioner eller Klimatpratas samtalsträningar efter denna träff. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc659LgMR-HtO9cEz_js5wZ5dy2Y6gzb7JqRhsMs_9QiWK5vQ/viewform

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.

   SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har våra utgifter helt täckts av oss skribenter. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

   Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

   Läs vad vi vill göra