Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Adelsohn nummer två: ”En dra åt helvetes-smörgås”

  Tidigare idag skrev Supermiljöbloggen om att Ulf Adelsohn, före detta ordförande för SJ, ansåg att regeringens ”återställare” av järnvägen var på tok för liten. Vi glömde skriva att han även tycker att den är ”en dra år helvetes-smörgås”.

  Expressen:

  – I dag kommer det lite pengar, men det är väldigt sent, sa Adelsohn i TV4.
  En sorts present till dig, replikerade programledaren Steffo Törnquist, varpå Adelsohn skrattande konstaterade:
  – Ja just det, en dra åt helvete-smörgås, sa han.
  Med det var inte slut på regeringsattackerna där.
  Nyhetsmorgons andra programledare, Jenny Östergren, frågade hur det nu blir på regeringsmiddagarna dit hon antog att Ulf Adelsohn brukar blir bjuden med sin hustru, kulturminister Lena Adelsohn-Liljeroth.

  Då passade Ulf Adelsohn på att ge ännu en känga.
  – När Thorbjörn Fälldin var statsministern så bjöd man in statsråden med make/maka. Den här regeringen har inte vid något tillfälle under de fyra och ett halv åren någonsin bjudit med make eller maka på någonting i samband med regeringen. Så det är icke något bekymmer.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.