Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Afrika vill satsa på ekologisk odling

  Ekot rapporterar idag från Durban om Afrikanska Unionens (AU) beslut att främja ekologisk odling på kontinenten. Extremt väder har de senaste åren påverkat förutsättningarna för livsmedelsproduktion och flertalet afrikanska jordbruksorganisationer samlas nu i Durban för att diskutera framtidens jordbruk.

  Samtidigt ser många företag en i Afrika växande marknad för konstgödsel, bekämpningsmedel och GMO. Det kritiserade, europeiska agrokemiföretaget Syngenta har visat stort intresse (som dessutom är uppbackat av svenska pensionspengar via Sjunde AP-fonden).

  Supermiljöbloggen har tidigare rapporterat om missbruket av svenska pensionspengar och farorna med genmodifierade grödor.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.