Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Allt fler extrema väderhändelser

  USA:s metreologiska institut, NOAA slår fast att 2011 var det år då flest katastrofer med en kostnad på över en miljard dollar inträffade i landets historia, och slog därmed rekordet ifrån 2008. 

  Den totala kostnaden för alla väderkatstrofer 2011 för USA kommer hamna på runt 52 miljarder dollar, och NOAA slår fast att årets resultat förmodligen inte är en anomali, utan snarare en förvarning inför hur framtiden kommer att se ut. Åtminstone några av katastroferna bör kunna knytas till kliamtförändringarna menar NOAA, och lägger också till att det inte finns någon annan trolig förklaring till det ökande antalet extrema väderhändelser under de senaste decennierna än just klimatförändringar.

  Mer info på NOAA:s hemsida

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.