Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Amerikansk höger vill tysta NASA

  Tre republikaner i det amerikanska representanthuset vill tvinga NASA att sluta prata om klimatet. NASA har idag ett omfattande program för forskning om klimatet, där bland annat experten James E Hansen är verksam.

  Republikanerna Bill Posey, Sandy Adams och Rob Bishop vill ”omprioritera” NASA:s budget och skära bort alla delar som handlar om klimatforskning.

  Utspelet ingår i en tävling inom den amerikanska högern om vem som skiter mest i klimatet. Nyligen ville senatorn Newt Ginrich helt avskaffa den amerikanska naturskyddsmyndigheten EPA och till och med ordföranden för energiutskottet i senaten, Fred Upton, har nu kommit ut som klimatförnekare.

  Om förslaget går igenom behöver vi kanske inte oroa oss för klimatet längre, eftersom vi ändå inte vet vad som händer med det, konstaterar bloggen Mother Jones.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.