Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Apple satsar på hållbart huvudkontor

  När Apple nu vill bygga ut sitt huvudkontor i Cupertino, Kalifornien slår de två flugor i en smäll och låter projektet bli ett föredöme i hållbar arkitektur också. För ritningarna står ingen mindre än Norman Foster vars senaste projekt var koldioxidneutrala Masdar City i Abu Dhabi och som också skall rita nya Slussen.
   
  Inhabitat rapporterar att huvudkontoret skall byggas ut på 60 hektar som köpts från HP och ligger lite längre bort. För att kunna behålla grönområdena däremellan skall huvudkontorets olika campus sammanlänkas med gångtunnlar.
   
  Hela bygget planeras att helt genomsyras av en atmosfär av hållbarhet. Mycket av centrets infrastruktur kommer också att drivas av förnyelsebar energi.
   
  Det tycks som att Facebook har en hel del att lära av Apple. Facebook har, som vi tidigare rapporterat, fått skarp kritik riktad mot sig p.g.a. att de låter sina nyförvärv drivas av kolkraft istället.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!