Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Ban Ki Moon kräver nytt ekonomisk system

  FN:s generalsekreterare Ban Ki Moon som talade på world ecconomic forum igår betonade i sitt tal vikten av ett förändrat ekonomiskt system om vi ska kunna hantera miljöutmaningarna. ”En ekonomisk revolution behövs, klimatförändringarna visar oss att den gamla modellen är föråldrad”.

  Han kallade också det nuvarande ekonomiska systemet ”ett recept på nationell katastrof”, och menade att samhällen måste hitta ett sätt att ställa om till hållbar tillväxt. Andra mötesdeltagare betonade att teknologiutveckling inte räcker, utan att vi på ett bredare plan måste tänka om vad gäller vårt ekonomiska system.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.