Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Brevstorm om varg till EU-kommissionen

  I spåren av den svenska vargjakten kom det en brevstorm utan dess like. EU-kommissionen har fått ta emot mängder med brev och mail från privatpersoner, inte bara i Sverige utan även från andra länder, rapporterar Ekot.

  Exempelvis Naturskyddsföreningen uppmanade till att man skulle skriva mail till EU:s miljökommissionär Janez Potocnik. De fick in 7685 stycken.

  Enligt vad Ekot skrev så kommenterade Eric Degerbäck på Sveriges EU-kommission brevstormen så här:

  Jag tror att breven i huvudsak kommer från länder där de har varg. Det har kommit många mejl från Frankrike. En fransyska har här skrivit till kommissionären att hon är mycket orolig och ber oss vidta åtgärder mot den svenska vargjakten.

  Vi på Supermiljöbloggen uppmuntrar till att privatpersoner engagerar sig i frågor som berör. Det var precis ett sådant engagemang som medförde att vi startade denna blogg!

  För att läsa mer om vargjakten, gå hit.
  Och för mer om att EU hotar att stoppa Sveriges jakt, gå hit.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.