Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Byggvaruhus säljer skräddarsydda solcellssystem

  Från och med idag börjar byggvaruföretaget Bauhaus sälja solcellssytem anpassade för villaägare. 

  För att kunna skräddarsy solceller till varje enskild villaägare lånar Bauhaus teknologi från Google och använder deras satellitbildssystem Google Earth för att göra beräkningar. Även installation av systemen ingår.

  Solpanelerna har en kapacitet på mellan 4 och 6 kilowatt. Den producerade elen kan antingen förbrukas eller säljas vidare till energibolag.

  – Vår solsystemslösning förenklar för privatpersoner med fritidshus och villor att använda miljövänlig el i sina hushåll, Informations- och Marknadschef på Bauhaus.

  Då kiselplattorna som bygger upp solpanelerna fungerar bäst under kyla ger det energi året om. De är även byggda så att de absorberar dagsljus och inte direkt solljus, vilket betyder att det även fungerar bra under molniga dagar.

  Slutsats = de ger energi året runt.

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.