Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Carlgren miljömäktigast

  Sveriges Miljöminister Andreas Carlgren har av magasinet Miljöaktuellt utsetts till Sveriges miljömäktigaste person med motiveringen;

  Under hösten 2010 har Andreas Carlgren levererat. I alla fall på det internationella planet, där han med stort förtroende, flera års förvärvad rutin och stort och viktigt kontaktnät spelat en nyckelroll i FN-förhandlingar i både Nagoya i Japan och Cancún i Mexiko. I Nagoya lades grunden för ett internationellt avtal för biologisk mångfald och i Mexiko räddades de fortsatta klimatförhandlingarna i FN:s regi.

  På plats 2-5 återfinns; Isabella Lövin (Europaparlamentariker för Miljöpartiet), Maria Wetterstrand (Språkrör för Miljöpartiet), Alice Bah Kuhnke (Miljö- och CSR-chef på AF) och Johan Rockström (professor och VD SEI)

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.