Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Centerpartister vill satsa miljardsummor på järnväg

  Anders Åkesson, trafikpolitisk talesperson för Centern och Roger Tiefensee gruppledare för Centerpartiet i riksdagen skriver idag på Svenska Dagbladet att de vill satsa miljardsummor på infrastruktur. De driver argumentationen att vi har en låg statsskuld men samtidigt en historisk infrastrukturskuld. Järnvägens intåg i Sverige bidrog till att vi gick från fattigdom till att bli en rik industrination.

  Så nu vill dessa centerpartister hellre satsa på infrastruktur än att amortera på statsskulden:

  ”Det räcker inte med att det är lönsamt att arbeta och gynnsamt att driva företag. Det måste också bli lättare att transportera produkter och att åka till jobben. I annat fall kommer vi snabbt att bli omsprungna av andra länder som är djärvare och hungrigare.”

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.