Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  CIA hemlighåller information om klimatförändringar

  2009 öppnade CIA ett center för att studera klimatförändringarna som ett hot mot den inhemska säkerheten. Ända sedan dess har centret blivit kritiserat, inte minst eftersom den amerikanska kongressen är besudlad med republikaner som inte ens erkänner att vi har ett miljöproblem. Igår rapporterar the Guardian att CIA bör offentliggöra sitt arbete på detta område.
  Enligt en rapport från Defence Science Board kritiseras CIA för att hemlighålla information som skulle må bra av att samverka med forskning. Hemlighetsmakeriet anses motverka andra organisationer och CIA uppmuntras nu att göra sitt arbete tillgängligt och söka samarbeten över gränserna.
  Översvämningar, skogsbränder och orkaner är svåra att gömma. Lika bra att CIA kommer in i matchen.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.