Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  De är bäst och sämst på miljö i EU-valet

  Vill du veta vad EU-politikerna lovar inför valet? Naturskyddsföreningen har siffrorna.
  Naturskyddsföreningen har idag kommit med en granskning av de svenska partierna och toppkandidaterna inför EU-valet. Granskningen visar att kandidater från Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Centerpartiet ger mest lovande miljölöften. Däremot så visar kandidater från Kristdemokraterna, Moderaterna och Piratpartiet minst intresse för miljön.
  Av de enskilda toppkandidaterna så hamnar centerpartisten Staffan Nilsson på första plats i och med att han säger ja till 100 % av Naturskyddsföreningens miljökrav. På andra plats hamnar miljöpartisten Isabella Lövin med 93 % ja till Naturskyddsföreningens krav och på tredje plats hamnar vänsterpartisten Malin Björk som säger ja till 86,7 % av kraven. Sämst av toppkandidaterna är Piratpartisten Christian Engström följt av moderaten Gunnar Högmark och kristdemokraten Lars Adaktusson. Christian Engström säger dock att alla toppkandidater i Piratpartiet inte tagit ställning till i de flesta miljöfrågor än och att de kommer att rösta som den partigrupp som de eventuellt hamnar i.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.