Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  De brittiska utsläppen ökar när ekonomin återhämtar sig

  Det brittiska energi- och miljödepartementets senaste siffror visar att utsläppen i Storbritannien under 2010 ökade med 3.1 %. Ökningen sägs vara en effekt av att ekonomin återhämtar sig och att utsläppen under 2009 minskade med motsvarande 8.7 %. Trots ökningen är utsläppen fortfarande lägre än 2008.


  Även de svenska utsläppen ökade under 2010, men med mycket mer än de brittiska. I Sverige ökade utsläppen med 11 % till den högsta nivån sedan år 2006.

  Enligt miljödepartementet själva kommer Storbritannien fortfarande kunna nå de mål som sattes upp för landet under Kyoto-protokollet samt det egna målet om att minska utsläppen med 35 % till 2020.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.