Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Elmopedturnén drar igång i morgon

  Som vi tidigare har rapporterat om så drar Elmopedturnén med Pär Holmgren och koldioxidbantaren Staffan Lindberg i gång i morgon. De ska åka från Tommarp till Haparanda på elmopeder.

  – Med en blandning av humor, musik och klokskap vill vi inspirera till handling för ett coolare klot. På färden har vi även med oss gästartister som Anders Lundin, Tina Ahlin, Anders Linder m fl. berättar Pär Holmgren.

  Resan blir 1900 km lång och beräknas att sluta i Haparanda den 18 juni. Målet är att visa på sätt att minska våra koldioxidutsläpp så vi blir ”noll-utsläppare” som de kallar det i press-releasen.

  Turnéplanen inkluderar städer som Nora den 27 maj, Uppsala den 1 juni och Sundsvall den 7 juni. Hela schemat och mer information finns på http://www.elmopedturnen.se. Vi på Supermiljöbloggen önskar lycka till på resan!

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.