Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  EU-kommissionär kritiserar USA:s klimatskepticism

  Connie Hedegaard, EU-kommissionär med ansvar för klimatfrågor, anser att USA försenar viktiga beslut om globala miljöfrågor.

  ”Jag är chockad att den politiska debatten i USA befinner sig så långt ifrån vetenskapliga fakta, säger Hedegaard till the Copenhagen Post.

  Hedegaard, som själv hör till det danska konservativa partiet (Konservative Folkeparti), tycker att det är svårt att acceptera att amerikanska presidentkandidater är klimatskeptiker.

  SMB har tidigare kartlagt de republikanska presidentkandidaterna och visat på att Tea Party-rörelsen bidragit till en ökad klimatskepticism i landet. En av de ledande förnekarna till bl.a. växthuseffekten är Michele Bachman, som representerar Minnesotas sjätte distrikt i USA:s representantshus sedan 2007.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.