Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Futureperfect vill hedra Olof Palme


  Hållbarhetsfestivalen Futureperfect vill förnya och förbättra diskussionen om hållbarhet. Men man hämtar inspiration från ett litet oväntat håll – närmare bestämt från 1970-talet. 

  Det är med ambitionen om att diskutera hållbarhetsfrågor på ett positivt och spännande sätt som Futureperfect under helgen anordnar hållbarhetsfestivalen Ö-festival. Man vill skapa en praktisk och personlig plattform för diskussion.

  Men mycket av inspirationen för samtalet på just årets festival hämtas från 70-talet och närmare bestämt 1972. Det är nu nämligen 40 år sedan Olof Palme och Indiens premiärminister Indira Gandhi inledde FN:s arbete med miljöfrågor på Stockholmskonferensen. Futureperfect vill återskapa den positiva och framåtriktade känslan som fanns inom hållbarhetsfrågorna på denna tid. Detta presenterar de i ett pressmeddelande genom denna film:

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.