Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Gratis ladda bilen på Hawaii

  Att ha bil på Hawaii har inte varit helt lätt. På grund av de dyra kostnaderna för att transporter så har delstaten USA:s högsta bensinpris. Men nu blir det i alla fall lättare för den med elbil. Trots att Hawaii är en av USA:s minsta delstater så har den flest offentliga laddstationer per capita. Som om inte det vore nog är det åtminstone detta året gratis att ladda sin elbil på någon av öarnas 130 laddstationer. Det är företaget Better Places som utvecklar utvecklar och säljer infrastruktur för elfordon som erbjuder kunderna gratis medlemskap för 2012. Detta blir ett steg närmre delstatens mål om att minska beroendet av importerade fossila bränslen med 70 procent till 2030.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.