Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Klart för blå linje till Nacka

  Efter flera år av diskussioner, debatter och förslag har Alliansen i Stockholm träffat en överenskommelse – det blir en förlängd blå tunnelbanelinje till Nacka. En förstudie ska inledas för att ta fram förslaget men troligtvis kommer linjen att sträcka sig från Kungsträdgården via Södermalm, Hammarby sjöstad, Sickla, Järla sjö med destinationen Nacka Forum. Tunnelbanan kommer att avlasta Slussen och underlätta för den stora befolkningstillväxten som väntas de kommande åren.

  1994 var året tunnelbanan senast byggdes ut – då med en förlängning till Skarpnäck. Tunnelbanenätet i Stockholm började användas 1950 och varje år reser 310 miljoner passagerare med tunnelbanan.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.