Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Kraftigt missnöje med SJ

  Att tåget inte gått som på räls denna vinter kan ingen ha missat. Men redan innan vinterns kaos var resenärerna missnöjda med SJ. Det visar Svenskt kvalitetsindex som har undersökt vad svenskar tycker om olika färdmedel.

  Alla färdmedel förbättrar sina resultat från förra året – förutom tåget. SJ får istället mycket sämre siffror i år. Betyget kunderna ger SJ är 54 av 100, vilket enligt SKI betyder ett kraftigt missnöje. För två år sedan låg siffran på 63, förtroendet har alltså minskat stort. Hälften av SJ:s resenärer har haft anledning att klaga under det senaste året och sämst betyg får SJ när det gäller punktlighet. Det gör att tåget får sämst placering av alla färdmedel.

  Att förtroendet för tåget inte är högt är inte märkligt. Att de ansvariga inte gör något åt saken är däremot just det – märkligt.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.