Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  KTH satsar på miljön

  Kungliga Tekniska högskolan, KTH, i Stockholm storsatsar nu på miljö. Flera nya tunga tillsättningar, bland annat en vicerektor för hållbar utveckling och ny miljöchef och så en budget på 8 miljoner kronor ska göra KTH till ett av Europas ledande tekniska universitet när det gäller utbildning och forskning också när det gäller miljö och hållbar utveckling.

  Satsningen är enligt ett pressmeddelande den största miljösatsning i KTH:s historia. Den nya vicerektor för hållbar utveckling och professor i miljöstrategisk analys på KTH, Göran Finnheden, kommenterar:

  – Vi ska titta på hur miljö och hållbar utveckling appliceras på samtliga utbildningsprogram och i forskningen. För att lyckas är ett nyckelbegrepp synlig integration. Alla civilingenjörer som examineras från KTH ska kunna bidra till hållbar utveckling på något sätt.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.