Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Lev klimatsmart – få bättre ekonomi

  Klimatsmart leverne och en stark privat ekonomi är inte alls oförenliga – tvärt om. Det visar utvärderingen av projektet Medvetna Val.

  Efter ett knappt år av projektet Medvetna Val som genomförts av de så kallade klimatpiraterna har man kunnat dra vissa slutsatser. En är att det går att kombinera klimatsmarthet med en stark ekonomi. Sveriges Radio:

  74 personer i 25 hushåll i Falun och Borlänge har under knappt ett år fått olika uppdrag, för att minska utsläppen av koldioxid.

  – Det går att minska sin påverkan på klimatet och utsläppen av växthusgaser utan att försämra sin livskvalitet, sammanfattar projektledaren Anders Thuresson.

  Det är främst ifråga om resor med flyg och bil och genom att äta mindre kött, som klimatpiraterna lyckats ”kapa” koldioxidutsläppen.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.