Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Linköpings universitet satsar på miljöforskning över ämnesgränser

  Linköpings universitet stärker sin satsning på miljö- och hållbarhetsforskning. De har fått ett första anslag om 500 000 kr från rektorn att dra upp nya riktlinjer för ett så kallat excellensområde för att öka samarbetet mellan forskarna på Linköpings universitet.

  Detta avhandlades under en workshop före påsk och deltagarna var samstämmiga om att ett sådant initiativ krävs. Fördelarna skulle vara många:

  /../ som större möjligheter att söka de stora och långa forskningsanslagen, ge större tydlighet och en bred vetenskaplig plattform som också kommer att öka LiUs attraktionskraft och underlätta rekryteringen av såväl forskare som studenter.

  Från Linköpings universitet

  Miljöfrågor och hållbarhetsproblem är stora och komplexa och breder ofta ut sig över fler sektorer. Därför behövs tvärvetenskap och samarbete över ämnesgränser. Supermiljöbloggen applåderar Linköpings universitets initiativ och hoppas det går bra i framtiden!

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.