Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Manchester United profilerar sig grönt

  Manchester United har inte bara som mål att bli världens bästa fotbollslag. De ska även bli världens grönaste fotbollslag.

  Den anrika och framgångsrika engelska fotbollsklubben har redan genomfört en rad miljöåtgärder. De har minskat belysningen på sin arena, infört nya kontroller av värme- och luftkonditioneringssystem och lanserat en kommunikationspolicy för att uppmuntra fans att återvinna och resa till matcher på kollektivtrafiken.

  Nu har klubben fått motta ISO14001-certifieringen. ISO14001 är utformad för att hjälpa organisationer minska sin miljöpåverkan genom att utveckla strategier för att minska koldioxidutsläpp och avfall.

  – Det är fantastiskt att se att Manchester United får erkännande för sina insatser i miljöarbetet, säger Gary Neville, klubbens förra lagkapten på planen som även fick motta certifieringen. Jag vet att klubben är väldigt ambitiösa med sina miljöåtaganden och denna certifiering visar att vi är på väg i rätt riktning.

  Hurra, hurra och heja, heja, eller vad det nu är man säger på läktaren!

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.