Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Massiva demonstrationer mot kärnkraft i Tyskland

  Upp emot 50 000 personer demonstrerade igår emot kärnkraft, och emot en tillfällig förvaringsplats för kärnavfall i den tyska staden Gorleben. Kärnavfallet håller i nuläget på att transporteras dit med tåg, men lär bli försenat eftersom många demonstranter har valt att sätta sig på rälsen för att blockera tågets framfart.

  Nyligen valde den Tyska regeringen att förlänga livslängden på de nuvarande kärnreaktorerna, trots stort folkligt motstånd enligt många opinionsmätningar. Kärnkraftsdebatten anges också som ett av de främsta skälen till att de tyskan gröna partiet nu på många håll har gått om socialdemokraterna och är största parti i huvudstaden Berlin.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.