Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  McDonald’s skitar ner dagvattenbrunnar

  I Jönköping och Kumla har McDonald’s personal setts när de tömt ut en mörk vätska rakt ner i vattnet.

  Mitt framför gästernas ögon på uteserveringen hällde två anställda ut en trögflytande vätska ur 25-litersdunkar, rakt ner i en dagvattenbrunn. Vattnet från brunnen i Jönköping går obearbetat till den närliggande Rocksjön. Även på en restaurang utanför Kumla har personal setts hälla ut en trögflytande vätska i en dagvattenbrunn.

  McDonalds miljöchef beklagar att det har skett, men menar att det rör sig om två enskilda tillfällen. Är detta enstaka händelser eller miljöförstöring satt i system?

  Har du sett personal på McDonald’s eller någon annan snabbmatsrestaurang hälla ut vätska i dagvattenbrunnar eller på annat sätt skita ner miljön? Kanske jobbar du själv på något ställe och har något att berätta? Du kan självklart vara anonym. Tipsa oss! Tips@supermiljobloggen.se

  Via SVT Smålandsnytt.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.