Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Norges miljöminister: Inga framsteg för Kyoto

  Hur blir det egentligen med den andra åtagandeperioden av Kyotoprotokollet? Svaret på frågan verkar vara att det återstå att se, för just nu går förhandlingarna trögt. 

  Den norske miljöministern, Bård Vegar Solhjell

  Norges miljöminister Bård Vegar Solhjell har tillsammans med Brasiliens Luiz Alberto Figueiredo Machado fått i uppdrag att förhandla fram en lösning om tillgången till Kyotoprotokollets mekanismer för de som inte skriver på en andra åtagandeperiod, samt bördefördelningen inom avtalet. Vid genomgången av arbetet nyss sade Bård Vegar Solhjell att ” Jag önskar att jag kunde säga att vi löst något av de två problem vi fått att hantera, men det har vi inte.” Det mest positiva han kunde säga var ”Vi har en bra bild av de olika åsikterna kring Kyotoprotokollet. Det har varit värdefullt att ha en bred diskussion.”

  /Mattias Goldmann, på plats i Doha

  SMB kämpar för en hållbar framtid. Sedan starten 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.

  Stötta vårt arbete genom att swisha en slant till

  Läs vad vi vill göra
  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.


   Kul att du besöker SMB! Vill du hjälpa oss med att svara på några frågor?

   Självklart vill jag hjälpa till!