Du kan trycka Shift + S för att få fram sökfältet när som helst och Esc för att stänga det.
Tryck ENTER för fler resultat, då kan du även förfina din sökning.
  Stäng
  Nyheter

  Norrbotniabanan kan få EU-stöd

  EU-kommisionen vill prioritera Norrbottniabanan och stödja den genom att låta projektet få en del av EU:s transportmiljarder, det skiver folkbladet, som i sin tur hänvisar till Marita Ulvskog idag.

  Beslutet kommer senare idag, men Ulvskog säger att de redan har blivit meddelade av kommissionen att Norrbottniabanan är prioriterad. Men det kräver enligt Ulvskog att även den svenska regeringen skjuter till pengar. Om det stämmer så gör regeringen klokt i att investera pengarna, redan nu är Norrbottniabanan ekonomiskt lönsam, och när nu EU skjuter till pengar så vore det dålig ekonomisk politik att tacka nej för att man inte vill satsa fler egna pengar, som med stor säkerhet kommer betala tillbaka sig själva.

  Stötta SMB

  Sedan 2010 har vår ideella redaktion drivit miljödebatten framåt genom nyhetsbevakning och granskningar. Nu vill vi utveckla vårt arbete – och vi hoppas att du vill hjälpa oss.
  Här kan du läsa vad pengarna går till.

  Tipsa!

  Tipsa oss

  Har du något du tror vi missat och kanske borde skriva om? Vi tar tacksamt emot alla tips du kan bidra med. Maila direkt till tips@supermiljobloggen.se eller fyll i formuläret nedan.